La “Marca Espanya” i els mitjans goebbelians

Des dels mitjans de manipulació han deixat clar el missatge de que la vaga dels treballadors i treballadores d’ Iberia perjudica la imatge d’Espanya.

67FAC11C4353CDB10145CA1392760Per primera vegada hi estic d’acord: que en ple segle XXI perille el pa per a milers de famílies deu ser una imatge prou dolenta.

Tampoc deu causar bona impressió observar la quantitat de persones que busquen menjar als contenidors del fem. Menys encara conèixer eixes dades sobre els milers d’infants que només poden fer una menjada al dia. Què pensaran a l’exterior en  assabentar-se que la vivenda és un luxe i que milers de famílies son desnonades?

71706_458993667500007_788023352_nEl pitjor de tot és que alguns acaben amb tanta desesperació mitjançant el suïcidi. Precisament fa dos dies una dona va entrar a una sucursal bancaria i es va cremar a l’estil bonzo. Sabeu que va dir la televisió pública? – que la dona es va cremar al intentar prendre-li foc a la sucursal. Miserables.

Els mitjans goebbelians criminalitzen qualsevol lluita i només els preocupa la imatge dels que lluiten pel pa dels seus fills. Si és una de les imatges més dignes que es poden observar arreu de l’Estat!

Pareix el món al revés. Al final serà que els seus interessos i els nostres son antagònics i que la lluita de classes no és cosa passada.

Deixa un comentari