La dissolució del terròs de sucre

La dissolució del terròs de sucre.

Després del procés d’elaboració, el terròs era compacte, fort y tenia una forma ben determinada.

Malauradament, el varen llançar a un got amb aigua calenta, dissolent-se ràpidament. Tot i això, al got encara es veia algun granet de sucre i es podia notar certa dolçor.

Per desgracia, algú va remoure l’aigua mentre afegia cafè soluble (preparat) que feia invisible i insignificant el terròs de sucre. Quedà dèbil, amorf i liquidat.

PD: este terròs resulta amarg per als que el pretenen dissoldre.

scre

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s