“Estem eixint de la crisi”

Estic segur que haureu escoltat més d’una vegada que estem eixint de la crisi. És normal. Porten anys dient-ho a través dels mitjans de “comunicació”. Solen ser capitalistes, representants de la patronal, membres dels partits que governen (PP ara i PSOE abans), “capos” del FMI, etc.

Per això m’agradaria fer-vos una pregunta: heu notat molts canvis positius al vostre voltant?

DESINFORMACIÓNSé que els mitjans de manipulació de masses són molt poderosos. Durant anys han aconseguit alienar fins a extrems impensables. Han arribat a fer-nos creure ser el què no som. Sé que sona estrany, però penseu per un moment el que acabe de dir: creure ser el que no som. Han arribat a manipular-nos fins a tal punt que ens hem acostumat a deixar que ells pensen per nosaltres. Com a molt ens deixen espai per a pensar en l’alineació de l’equip de futbol o la situació amorosa d’un famós. És a dir, coses banals. També tenim l’opció d’elegir qui i com ens enganya: La Sexta o Tele5, El País o La Razón, La Cope o La Ser.  Ens han convertit en màquines: ja no pensem, ens dediquem a obeir les seues ordres. És molt fort.

La pregunta ara és: aconseguiran fer-nos creure que estem millor mentre veiem al nostre voltant atur, treballs cada volta més precaris, exili, desnonaments, gent buscant menjar al fem o nens patint fam?

He optat per no veure cap noticiari, tertúlia o debat. No vull que m’enganyen més. Preferisc analitzar la realitat per mi mateix, debatre amb la meua gent i crear mitjans alternatius o potenciar els ja existents (fets per persones de la nostra classe social).

Em negue a ser un borrego. 

5ee1e01a57ed7550516134d9bae38859_XL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s