Enyorant la Santa Inquisició

Ha arribat un nou capellà al meu poble i si sóc sincer, no tenia ni idea que anaven a canviar-lo. De fet, no he vist mai a l’anterior rector. És el que té a voltes ser ateu.

franco-archbishop
El clero i Franco saludant a un amic que passava

El cas és que aquest home ha arribat al poble i s’ha assabentat mig país degut a les seues declaracions en Twitter. Especialment per una comparació de l’avortament amb els nazis que assassinaven nadons amb malformacions o per la recomanació del llibre “Cásate y sé sumisa”.

Sóc dels qui respecta a aquells qui creuen, encara que estic segur que les creences són enemigues del pensament. Són una arma d’engany. Per això m’agrada diferenciar entre qui ensenya creences i qui les rep. En aquest cas, està clar que aquest home és dels primers.

Monges demanant un taxi
Monges demanant un taxi

Com he dit a l’inici, m’és igual qui siga el capellà. No vaig a dir a ningú en què creure ni el que ha de fer. El que no vull es que el discurs homòfob tinga lloc a un edifici que es patrimoni del poble. Un immoble que per cert, l’arquebisbat ens robà fa pocs anys escripturant la propietat a nom de la parròquia* i que encara li arreglem els desperfectes amb diners públics (campanar).

En este poble no volem més discriminació cap a les dones i menys per part d’aquells que enyoren la Santa Inquisició. Ens neguem a que les forcen a parir i a que les convertisquen en esclaves.

curas20fascistas201936
Capellans en el paintball

Vull finalitzar recordant que la seua institució religiosa va beneir el feixisme en aquest país i al seu “caudillo”, aliat de Hitler.

PD: no hi ha democràcia si els feixistes actuen amb impunitat.

Anuncis

Un pensament sobre “Enyorant la Santa Inquisició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s