La Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana. Hitler i Goebbels.

Ni un paso atrasDurant aquesta setmana s’ha produït un fet de suma importància. La presentació de l’avantprojecte de la ‘Ley orgánica de Protección de la Seguridad Ciudadana’. Una Llei amb la qual pretenen augmentar la por entre la classe obrera y els sectors populars. Una por, que evite una més que lògica resposta als greus atacs que estan sofrint. Sense dubte, la classe dominant està mostrant la seua inquietud front a una possible contestació.

És per això que l’avantprojecte contempla que utilitzar i distribuir imatges de policies serà considerada com infracció “molt greu” sancionada entre 30.001 y 600.000 €. D’aquesta manera no podríem veure imatges en les que un policia nacional obri el cap a un manifestant.

Insultar a un membre de les forces de seguretat es considerarà “greu” amb multes d’entre 1.001 y 30.000 €. Rodejar el Congrés sense permís es podrà sancionar fins a 600.000 €. També hi haurà sancions administratives per als participants en un “escrache” o a aquells que participen en disturbis ocultant el seu rostre.

Fent una ullada al passat, el 28 de febrer de 1933, Hitler aconseguia un Decret d’emergència emès per Hindenburg per a la “protecció del poble i de l’Estat” com a resposta a l’Incendi del Reichstag, suspenent així, set seccions que garantien les llibertats individuals i civils reconeguts a la Constitució. Fou així com pogueren empresonar més de 4.000 funcionaris comunistes i altres opositors.

Però de la mateixa manera que l’èxit de Hitler no podria entendres sense el seu cap de propaganda, Joseph Goebbels, l’èxit de la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana del govern espanyol dependrà dels seus propagandistes.

És per això que des de fa un temps, des dels mitjans de comunicació burgesos no dubten en criminalitzar qualsevol tipus de protesta. Però, no podem oblidar que han aprés de la història i saben ser un poc més subtils. Inclús hi ha quantioses notícies que mostren “la incertesa dels mercats” front un més que possible ascens dels comunistes. ¡Que vienen los comunistas!

Encara així, em resulta molt curiós, que des de fa uns mesos s’ha fet públic que ens espien amb tota la impunitat del món via telèfon, xarxes socials, etc. És més, dos dies abans de presentar l’avantprojecte, en un conegut programa ens explicaven amb quina facilitat ens poden espiar.

A mi em pareix que porten ja un temps preparant el terreny. Uns mitjans criminalitzant sense cap escrúpol i altres infiltrant-nos la por al cos.

El missatge és clar: ens espien i ens vigilen, ens criminalitzen per lluitar i ara ens ho faran pagar car.

El Decret per a la “protecció del poble i de l’Estat” dels nazis tenia com a objectiu principal acabar amb l’oposició comunista. Haurem d’anar amb molt de compte. Però… NI UN PAS ENRERE!

PD: dintre de la lluita de classes, sí es tracta d’una Llei de protecció d’alguns ciutadans. Concretament protegeix la seguretat d’Amancio Ortega, Juan Rosell, Emilio Botín, Juan Roig i la resta de paràsits explotadors.

Anuncis

2 pensaments sobre “La Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana. Hitler i Goebbels.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s