Estem salvats

Resulta molt interessant que els mitjans que sempre han santificat al bipartidisme, ataquen ara no sols a aquests partits que han governat sinó a tota la resta. El tracte cap als partits obrers resulta inclús més aclaridor: abans els menyspreaven i ara els atorguen un paper principal a l’hora de rebre les hòsties. A més són capaços d’assegurar que en els partits (tots) no hi ha debat i només es segueix al líder. Clar, en els seus partits burgesos ha de ser la tònica però el que és segur és que no han xafat un partit obrer en sa vida. El tema és que els agrada ficar a tots en el mateix sac no vaja a ser que els treballadors/as s’organitzen.

603683_152535538262020_1890287647_n“Regeneració de la classe política per a eixir de la crisi”. Primer, es tracta d’una crisi estructural del sistema de producció capitalista. El sistema polític és un producte de la lluita de classes i no el causant de la crisi. Segon, no es tracta d’una classe com a tal perquè hi ha polítics de distinta classe i per tant amb distints interessos. Quelcom molt bàsic.

Cal tindre polítics honrats i que gestionen bé allò públic? – per descomptat. Simplement amb això es solucionaria la crisi? –no. Els mitjans ens fan pensar que els que governen són uns burros com a gestors. Amaguen que són tot el contrari, són gent formada i preparada perquè tot allò públic (tots els nostres drets i conquestes) vagen a parar beneficiosament a la classe social que té els mitjans de producció. Encara que Rajoy fóra un bon gestor i no s’haguera endut sobres continuaria treballant en benefici de l’alta burgesia.

També és molt curiós com ens diuen que hem de recuperar els nostres drets però no donen ni una mostra de com es varen aconseguir. Volen que ignorem que açò és la lluita de classes i que pensem que ací tot es va aconseguir gràcies a la concòrdia i al diàleg durant la “transició”. Res d’organització i lluita obrera. Tot va caure del cel. Les vagues, les lluites jornaleres o mineres, la repressió, les palisses, les presons i les morts estan millor en l’oblit.

Llavors, Caldrà regenerar la “classe” periodística? –No, simplement haurem de distingir els periodistes de classe. 

BJQJ4V5CUAAG8SF

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s