Rubalcaba, I Know What You Did Last Summer (2011)

rubalcaba_orwell

Rubalcaba: ”Pienso continuamente: maldita sea, por qué no solucionamos lo de los desahucios. Por eso hemos rectificado en @PSOE #DEN2013“.

No es tracta d’un error qualsevol. Aquest  “error” té la suficient gravetat com per a que vostès, els responsables polítics d’aquest drama, haguéreu dimitit fa anys.

Però no, no es tracta d’un error. Vostè no va fer res perquè el seu paper es deu als interessos de la banca i les grans multinacionals. Eixa és l’única veritat. Només pensa en el poble quan vénen eleccions o el seu partit camina cap a la desaparició.

Ara admet “errors” i diu defendre els servicis públics com la sanitat o l’ensenyament. Recorda vostè l’estiu del 2011 quan encara governava el PSOE? Oblida què van fer junts el seu partit i el PP? Vostès modificaren la Constitució limitant el dèficit perquè primara el pagament del deute extern, deixant en un segon pla a les persones i els seus Drets bàsics. Açò no va ser un error,  doncs ens vàreu robar el futur a la classe treballadora amb nocturnitat i alevosia.

Per tot açò pense que encara que el llistó estiga molt alt, vostè és el més cínic que he vist en anys. Sincerament, no entenc com pot dormir tranquil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s