Nova Esquerra $.A versió 2.0

José_Diaz-2Fins fa uns anys era una pràctica habitual que molts autoanomenats “comunistes” se’n anaren al PsoE després de complir la seua missió dins del PCE: destruir-lo. Un acte d’indisciplina i deslleialtat al seu partit i els seus camarades que indiquen la talla d’aquests  aspirants a mediocres.

La seua tasca acabava quan ja era massa descarat i el vaixell pareixia afonar-se. En eixe moment les rates abandonaven per a seguir atacant-lo des de fora, normalment en una bona butaca doncs ací sí es paga als traïdors.

 La veritat és que quasi ho aconsegueixen. Però ara som molts els què, conscients de la difícil però necessària tasca, pretenem reconstruir el nostre Partit. Per això l’estratègia dels enemics de classe ja no pot ser la mateixa. Els socialdemòcrates de professió disfressats de comunistes continuen sent la seua millor arma, així que ara no abandonaran fins a veure al Partit Comunista soterrat. És per això que no podem avançar en la reconstrucció sense desemmascarar a estos elements nocius per al partit de la classe obrera.

Amés, tenim la sort de que a mesura que s’accentua la lluita de classes van caient moltes màscares.

  • Veiem líders alegrant-se per la victòria d’eixa “esquerra” que representa el PsoE i ningú els demana responsabilitats.
  • També a “grans revolucionaris” buscant “fronts amplis contra la dreta” en què inclouen per exemple a Baltasar Garzón. Chapeau. A este pas qualsevol dia tenim a Solana i Leire Pajín de companys.
  • Alguns dediquen els seus esforços a crear infinitat de superestructures polítiques de manera que algun dia militarem els mateixos en 20 organitzacions al mateix temps.
  • Altres inclús, han arribat a la conclusió de que són necessaris moviments apartidistes, heterogenis i inclús apolítics. Tela.
  • Hi ha els que són un poc més espavilats i utilitzen el nostre partit per a estar on estan. Una vegada a la poltrona “adéu partit”.
  • I finalment, ara hi ha els que inclús ens diuen miops per desemmascarar els nous titelles del PsoE.

Jo crec que de miops seria no veure les curioses relacions que es destapen al caure les màscares.

A tots eixos que tracten de fer fracassar la reconstrucció del PCE els dedique esta frase de l’etern José Díaz: “…deben saber que no nos quedamos a mitad camino”.

 

Anuncis

2 pensaments sobre “Nova Esquerra $.A versió 2.0

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s