Situació descontrolada o provocada per a legitimar un cop de timó?

Sospita

El 12 de Febrer ocorrerà un fet insòlit i greu. El president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, vindrà a veure si el govern ha fet els deures i a aplicar-nos (a nosaltres) el correctiu necessari. A més, la sessió tindrà lloc al Congrés dels Diputats a porta tancada. És a dir, en el lloc on es suposa resideix la representació de la sobirania del poble vindrà un personatge al que ningú ha votat a fer i desfer per a complaure als Bancs alemanys, etc. Només uns pocs partits polítics s’oposen a aquest fet.

  • És casual que es destape a pocs dies de la vinguda de Drahi un cas de corrupció del partit governant en el que fins i tot està implicat el President del Govern?
  • Té alguna relació amb la constant degradació de la imatge de tots els polítics i la nova denominació de “classe política” que alguns llestos han posat de moda?
  • La no renovació de cares del PSOE i la creació d’UPyD estan relacionades amb el desprestigi polític i una “nova forma” de fer política amb tints reaccionaris?
  • On està Esperanza Aguirre? I De Guindos?
  • Estan preparant el camí per a que ens governe un tecnòcrata?
foto de Público.es
foto de Público.es

El cas és que 7 de cada 10 ciutadans creuen que estem front a un imminent esclat social. Els ànims s’han encès i cada dia augmenta el cabreig. Ningú sap cap on anirà aquest esclat. Per això, des del poder s’afanyen a intentar conduir-lo cap on els convé.

La pregunta és: se’ls està descontrolant la situació o estan provocant-la per a legitimar un fort cop de timó? 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s