La corrupció i el globus aerostàtic.

Per a explicar aquest fenomen és necessari tindre com a protagonistes a dos capitalistes. No diré noms per si em denuncien, però un d’ells s’ha fet ric gracies al treball de xiquets al tercer món i l’altre vol que treballem com a “xinesos”.

A l’igual que els seus amics, viuen als núvols, on un senyor amable s’encarrega de confessar els seus pecats i de cobrar-los l’arrendament de la seva parcel·la de cel.

-Pare, confesse que explote a xiquets al tercer món, però pren 20 milions per a Caritas.

Ego te absolvo a peccatis tuis in nomine patris et filii et spiritus sanct.

corrupcio globusEstic segur que vos preguntareu de què viuen allà dalt si no hi ha res que menjar. Doncs bé, necessàriament han de baixar a terra amb un globus aerostàtic (així fan menys soroll). Cada volta que baixen no s’emporten un pessiguet de pa ni un parell de fruites sinó que s’emporten immenses fortunes que han produït els desgraciadets que s’han quedat a terra treballant.

I com s’ho munten per a furtar tant i que no els pillen? –vegeu: tenen uns “ajudants” que administren tot el que passa a la terra a canvi d’un trosset de núvols. Aquests també van en el globus amunt i avall. La veritat és què ho tenen molt ben organitzat per a seguir així.

Encara així tenen un greu problema: allà dalt també hi ha disputes per veure qui es queda amb més part del cel. I clar, necessiten furtar més de la terra de manera que si abans els treballadors s’estrenyien el cinturó, ara també s’han d’exprimir i posar una soga al coll. La cosa ha arribat fins a tal punt que a un dels territoris hi ha 6 milions de persones que no poden treballar. No obstant, aquest fenomen no els preocupa als nostres amics doncs els terrícoles tenen por a quedar aturats i acaben acceptant que se’n vagen cada dia més diners cap al cel.

Encara així, tot té un límit. Hem arribat a un punt en el que el globus pesa massa i els que treballen no mengen prou. Per aixó, des de fa  temps alguns espavilats venen avisant de que el problema són els administradors de la terra, fins i tot aquells que no aspiren a pujar al cel i son contraris a la fuga de riqueses. Tant és així que els nostres benvolguts amics en el viatge d’avui han decidit tirar des del globus a la majoria dels ajudants, president del govern inclòs.

La situació a dia d’avui  és la següent: els pobres treballadors esperen amb fam la caiguda per a devorar-los. Només uns pocs observen com s’escapen els culpables de tot en el silenciós globus.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s