D’on provenien els diners dels sobres i per a què?

Rosell-1

Els mitjans de comunicació porten ja uns dies sense parar de parlar dels sobres que el senyor Bárcenas repartia entre la cúpula del PP. Molts noms han segut assenyalats com a rebedors d’aquests diners negres provinent de grans empreses. Però, algú ha escoltat el nom d’algun d’aquests capitalistes que finançaven il·legalment a aquest partit?

-Doncs no. El delit queda reduït al destinatari, alliberant de tota culpa al qui pagava diners en negre. Uns diners que no es coneix d’on provenen ni amb quin propòsit canviaven de mans. Com diu la dita: “pensa mal i encertaràs”. Sabem pràcticament els destinataris, uns polítics determinats que son corruptes, però desconeixem la ma negra que hi ha darrere i que cap mitjà s’atreveix ni a insinuar.

Pot ser, va molt lligat a aquest tema el pas de nombrosos ministres i ex-presidents a l’empresa privada. Curiosament, a empreses que ells mateix varen privatitzar durant el seu càrrec polític. Però, a algú li estranya?

-Què millor que recordar, ara que fa 89 anys de la mort de Lenin, una afirmació seva que resumeix el que he dit: “la unió personal dels bancs i la indústria es completa amb la unió personal de unes i altres societats amb el govern.”

Que ningú oblide que aquest és un Estat capitalista i aquesta democràcia és per als burgesos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s