Lliçons de democràcia

v-uelve-elgrisLliçó 1

Alfon ja està a casa. Està apresa la lliçó, xics? –ja sabeu, ahir va ser ell, el pròxim podeu ser qualsevol.

*Consell personal: no et mogues ni protestes, però sobretot no se t’ocórrega organitzar-te. Si eres un privilegiat de tindre treball i hi ha vaga: acudeix al teu tall. Eixe dia és l’únic que protegim el teu Dret al treball. Així que no jugues amb foc.

Lliçó 2

Els xavals del Lluís Vives de València eren l’enemic. Manifestar-se i protestar a eixes edats? –Els ensenyem que significa anar en contra nostra. Així que ja sabeu petits discents: tranquilets, val?

Lliçó 3

Ja ha declarat la twittera @almu_en_lucha per les seues diabòliques cites. Citar Gramsci a estes altures? -Una altra que no s’assabenta en quin segle viu. Això del socialisme i el comunisme està “desfasat”, no hi ha les classes socials per molt que ho parega. A més, no som ni d’esquerres ni de dretes. Que ja deia això José Antonio Primo de Rivera el segle passat? –doncs ara és la moda.

Ja sabeu xiquets i xiquetes. Deixar-vos de somnis i utopies i aterreu al món real. Dediqueu el vostre twitter a seguir Alejandro Sanz, Sergio Ramos i Rosa Díez. I això, ni se vos ocórrega qüestionar el nostre sistema.

Lliçó 4

Eres un “músic terrorista” o escoltes a estos fanàtics radicals? –mireu a Los Chikos del Maíz, Pablo Hasél o Valtónyc. En un obrir i tancar d’ulls els manem cap a l’audiència nacional mentre muntem tota una campanya de difamació amb els nostres mitjans de comunicació (portades incloses). ¿Per a què tan radicals?- seguiu a Sabina, que per a això li paguem.

Lliçó 5

Rodejar el Congrés?-altres que no s’assabenten. És un atemptat contra la nostra Democràcia. Que sí, que no és la vostra, però que vos queixeu? Què voleu, un teatret com en el 81’? –millor un 36, no?

Damunt que teniu la millor selecció de futbol del món. Com ho vau passar prenent els carrers amb milers de banderetes patriòtiques al crit de “yo soy español, español, español!”.

Lliçó final

Alumnes i alumnes: SIT! 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s