Revitalitzar el capitalisme a través del socialisme?

“Desitgem aprofitar esta oportunitat no per a refundar el capitalisme sinó per a revitalitzar-lo a través del socialisme” Gaspar Llamazares.

27_librorojoMolts encara dubtaven d’este senyor i pensaven que simplement tenia diferents mitjans per a la consecució d’un fi comú (a pesar de compartir moviment polític). Però ha quedat clar que no. El seu objectiu no el socialisme, ni de bon tros. Es revitalitzar el capitalisme. Guau!

A més convida al PSOE a formar part d’una “Syriza espanyola”, sempre que renuncie a “ser com en l’última etapa de Zapatero”. Chapeau!

Clar, no podem oblidar la contribució de Llamazares a la primera etapa de ZP. Però tranquils (o no), el cas de Llamazares no és com el de Rosa Aguilar. Com se’n va a anar a un PSOE en procés de pasokizació? -Ara els anima a formar una “Syriza”. Per a què se’n va a anar d’on està? – és el seu paper. Vingué per a quedar-se. “Radical”.

Pobre Emilio Botín, tremolant estarà ara mateix.

Jo, per la meua part, ja tinc escusa per si un dia vénen a per mi: -vosté perdone, jo sóc un bon xic que només intentava “revitalitzar el capitalisme”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s