La CEOE vol rebaixar salaris. A algú li estranya?

todo okultoLa CEOE demana al Govern més flexibilitat i rebaixar salaris. A algú li estranya?–Molts s’indignen per les demandes dels patrons però és la seua naturalesa parasitària. Es la lluita de classes, ni més ni menys. El que és incomprensible és que no tinguen resposta des de l’altre costat.

Però la CEOE a la seva, com és normal. En 2010 amb la Reforma laboral del PSOE, en 2012 amb la del PP. Han augmentat un 5% la seua taxa de guanys però volen més. Sense treva, insaciables. Jo si fóra ells aniria al gra i demanaria al govern l’ús del fuet a les fàbriques. Ja posats…

Però clar, ens diuen que hem viscut per damunt de les nostres possibilitats els banquers rescatats amb diners públics i blindats amb sous astronòmics; els ministres que després de privatitzar empreses públiques acaben treballant per a dites empreses privatitzades; els esportistes i “artistes” que apel·len al patriotisme barat mentre paguen impostos en altres països; la Conferència Episcopal que ens demana paciència i resignació mentre continua xuplant del bot i no pateixen cap retallada; les empreses que envien a milers de treballadors a l’atur i després ens volen traure la llàgrima fàcil amb anuncis cínics; els empresaris caritatius que exploten xiquets al tercer món; o els lladres que destrueixen els servicis públics mentre els seus amiguets, els voltors, esperen a l’aguait.

Mentrestant: augment del grau d’explotació, desnonaments, misèria, repressió, desnutrició, retalls, depressions, alcoholisme, pèrdua de drets, acomiadaments, suïcidis i joves aspirants a Gandia Shore.

Cada dia que passa l’emprenyament augmenta i la indiferència es va convertint en odi. Ells saben que “l’Estat del Benestar” ja és una utopia dins del sistema, i que l’ única esperança per a nosaltres és el socialisme. Per això, la seua única eixida és el feixisme, com indiquen els seus moviments. Espere que no siga tard per a evitar-ho encara que per desgràcia, a molts el feixisme els agafarà amb les mans alçades a ritme de batukada.

PD: ara que ho pense, el parlament porta més de 70 anys “segrestat”. ¡Manos arriba!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s