Connecticut, Sirte, Gaza i Ishaqi. Les llàgrimes d’Obama.

A una part del món, el president dels EUA plora per la mort de 27 persones, 20 d’ells nens i nenes d’entre 5 i 10 anys, assassinats a l’escola de Connecticut.

A un altre lloc, a Sirte, una mare plora recordant al seu nadó mort per culpa d’un míssil de l’ OTAN al setembre del 2011.

Segons UNICEF, almenys 22 menors palestins han mort y altres 280 han resultat ferits durant els darrers atacs israelians a Gaza. Els EUA recolzaven aquests atacs.

A Ishaqi (Iraq), descobriren 10 cadàvers de civils, 5 d’ells menors i altres 4 dones. Segons les proves forenses, foren lligats de mans i executats a tirs pels soldats nord-americans. Després fou bombardejada la casa on moriren. Aquest fet tingué ocorregué durant la presidència de G. Bush, però avui dia encara no han respost les autoritats dels Estats Units a la sol·licitud d’informació de l’ONU.

Obama premio nobel paz

Tots els casos descrits son horribles, i tots donen ganes de plorar a qualsevol. El que passa que aquest senyor només plora per un dels casos. En canvi, és responsable d’alguns dels altres assassinats esmentats.

Com a recompensa: Nobel de la Pau.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s