Kautsky i la Santíssima Trinitat

Pareix ser que cada dia s’aproxima més la derrota del PP al País Valencià. Mentrestant a “l’altre costat” alguna cosa es mou impacient per assegurar un lloc o una poltrona.

Les ànsies pel poder  polític fan necessàries per a alguns determinades tàctiques i actituds. Per què? – doncs perquè aparentment existeixen diferències d’imatge i de llenguatge que amaguen un fons molt paregut. Per això tenen por, ja que molts sabem que ells no son la part antagònica del partit que ara governa sinó el seu complement.

Que estan fent aquests que aparentment son l’alternativa? –pressionar, intentar desestabilitzar i desprestigiar a qui pot desemmascarar-los.

Com ho fan? –amb constants noticies sobre les enquestes que evidencien la pèrdua de la majoria absoluta del PP, amb notícies sobre la possibilitat d’un tripartit, amb articles que tracten de fer pressió a qui ells consideren perillós per als seus interessos, assenyalant-nos com a possible pedra en el camí per a fer fora al PP, la qual cosa busca debilitar-nos internament i desprestigiar-nos públicament.

És a dir, de  la mateixa manera que Hidra intentava matar a Hèrcules i Iolau: amb un verinós alè.

Fins i tot alguns ens volen desprestigiar dient que portem en andes la mòmia de Lenin. Però no, el que portem orgullosos és el seu llegat històric i ideològic, i el que ja és tota una tradició: desemmascarar als impostors, estiguen on estiguen.

I és veritat, cada volta que Hèrcules li tallava un cap a Hidra, eixien dos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s