En el 95 aniversari de la Revolució Bolxevic.

En el 95 aniversari de la Revolució Bolxevic.

La Revolució Bolxevic va suposar el major colp al capitalisme mundial.

Avui, després de la desaparició de la Unió de Repúbliques Socialistes Soviètiques, els  treballadors i les treballadores ens trobem orfes i desemparats enfront dels paràsits que actuen amb total impunitat. Ens estan conduint a la misèria eliminant cada conquesta social i laboral, fruit d’anys de lluites.

L’existència de la Unió Soviètica va obligar al capitalisme a cedir en molts casos davant de les lluites obreres dins dels seus territoris per la simple por de noves revolucions. Las conquistes obreres en tot el món derivades de la Revolució Bolxevic són antagòniques del capitalisme, el qual només ens pot conduir a la més absoluta misèria i per això, cada dret que perdem acabarà suposant una ferida de mort al capitalisme. És hora de valorar quant hem retrocedit en estos últims 20 anys i entendre, que davall el capitalisme no ho tornarem a tindre.

En un moment en què la por forma part de la vida de la majoria la classe obrera, és necessari pensar que a mesura que la perdem, augmenta la dels capitalistes.

El record de la Revolució d’Octubre i la Unió Soviètica continua provocant més d’una tremolor entre els capitalistes, ja que la por a que succeïsca alguna cosa semblant és l’única cosa que els inquieta.

Socialisme o barbàrie.

Homenaje visual por el aniversario de la Revolución Bolchevique en 1917.

Video elaborado para el XVIII Congreso del PCE el 7 de Noviembre de 2009 en el Aniversario de la Revolución Bolchevique | Autor: Javier Parra

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s