Altaveus d’última generació: defenent la llibertat dels seus amos

Farà pocs dies vaig llegir un tweet d’un demòcrata “de tota la vida” contra Javier Parra, director de  laRepública.es.  El tweet era el següent: “sinverguenza comunista sarnoso”.

Ningú negarà que les xarxes socials han ampliat el camp de debat i la difusió per a multitud de lluites diàries. És per això, que els que volen impedir-les també posen al seu servici estes xarxes comunicatives. Però s’enfronten a un problema: encara que tinguen el poder són la minoria i necessiten peons per a cada partida. Heus ací els altaveus d’última generació donant lliçons de democràcia.

Estic segur que estos “demòcrates” obliden que els comunistes van ser la principal força contra el Franquisme, deixant-se la vida contra el feixisme i pagant-ho amb presó, tortures i afusellaments. Hauran oblidat als milions de soviètics que van combatre (i van derrotar) al Nazisme. Tampoc recorden que la majoria de drets socials i laborals que hem arribat a tindre es van aconseguir gràcies a la lluita de milions de treballadors per tot el món. Ningú els va regalar res.

Però clar, la llibertat per la qual lluiten estos “alliberadors” no és la seua, sinó la dels seus amos, els que no obliden que “la Revolució d’Octubre va inferir una ferida de mort al capitalisme mundial, de la que aquest no es reposarà mai”. Mai oblidaran Stalingrat, Dien Bé Phu ni Sierra Mestra. Esperen que mai més es repetisca res per l’estil, i per a això no dubten a dedicar milions i milions a la lluita ideològica: llibres, documentals, pel·lícules, televisions, periòdics, i el més actual: desclassats portaveus.

Veig oportuna la cita de Lenin «llibertat sí, però per a qui? Per a fer què?». – Perquè els seus amos continuen explotant al poble, vivint parasitàriament de la suor dels treballadors i treballadores. Llibertat per a provocar guerres entre pobles i crear conflictes entre els pàries. La seua llibertat consisteix en la nostra esclavitud.

Els altaveus d’última generació s’escandalitzen quan detenen a Yoani Sánchez, però van callar quan van detindre Pablo Hasél; fan campanya de suport a les “damas de blanco” però els dóna igual els pals de la policia contra el 15M, 25S o els miners asturians; criminalitzen a Los Chikos del Maiz però no a les portades de La Razón o l’ABC; criden lladres als jornalers andalusos del SAT però mai a Botín, Roig o Rossell. No sé a quant els paguen el tweet.

En fi, poden estar segurs els portaveus i els seus amos que no oblidarem totes aquelles persones que han lluitat per un món millor, que seguirem orgullosos aprenent del seu exemple i lluitant dia a dia. “Ladran, luego cabalgamos”.

PD: la sarna és extremadament contagiosa i ve produïda per culpa d’un paràsit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s